Serveres fra kl. 11.30 til kl. 14.00
Frokostmenu
Serveres fra kl.14.30 til kl. 17.00
Kaffe/The og kage
Forretter
Hovedretter
Desserter
Til Kaffen
Natmad
Kan serveres for selskaber over 20 personer ved forudbestilling.
Brunchbuffet
o Min 3 slags pålæg med tilbehør
o Æg og rejer
o Koldrøget laks
o Scrambled eggs med stegt bacon
o Stege små pølser
o Wienerbrød
o Ostebræt med 3 slags oste og tilbehør
o Fad med frisk frugt
o Rundstykker
o Franskbrød
o Rugbrød
o Hertil kaffe, the og juice
Kr. 249,-
o Min 3 slags pålæg med tilbehør
o Æg og rejer
o Varm og koldrøget laks
o Lun leverpostej med rødbeder
o Grøntsagstærter
o Scrambled eggs med stegt bacon
o Små stege pølser
o Wienerbrød
o Amerikanske pandekager med sirup
o Chokoladekage
o Ostebræt med 3 slags oste og tilbehør
o Fad med frisk frugt
o Rundstykker
o Franskbrød
o Rudbrød
o Hertil kaffe, the og juice
Kr. 299,-
Serveres fra kl. 17.00 til kl. 21.00
Sæsonmenu
Grønne & hvide asparges, med håndpilede rejer & sauce musselin
Muscat – Alsace – Frankrig
Oksemørbrad med sommergrønt & kartoffel gratin
Hertil trøffelglace
La Tunella – Italien
Jordbær Tifli med mascarpone creme
Recioto della Valpolicella – Italien
Pris ekskl. vinmenu 449,-
Pris inkl. vinmenu 649,-
Forretter
Hovedretter
Desserter
Børnemenu
Serveres for børn op til 12 år.
Minimum 20 kuverter
Alle buffeter m brød og smør!
– Børn under 10 år halv pris!
Selskabsbuffet
Kolde retter
o Hjemmelavet tunmousse med små salater
o Æg og rejer med mayo
o Hvid sild med karrysalat
o Kryddersild med karrysalat
o Varmrøget laks med brøndkarse
o Kold røget laks med urtedressing
o Røget hellefisk og sennepscreme
o Heldampet laks med rejer
o Fiskemousse og citron
o Krebshaler med urter
o Røget dyrekølle med mandler
o Serranoskinke med melon
o Kold Kartoffelsalat
o Blandet salat
o Årstids salat
Varme retter
o Fiskefilet med remoulade og citron
o Lun leverpostej med rødbeder
o Frikadeller med surt
o Tarteletter med høns i asparges
o Mørbrad a la creme med surt
o Hvidløgsmarinaret Svinefilet
o Farseret kalkun
o Langtids stegt Kalvecoulotter
o Timian steg oksefilet
o Lammekølle
o Stegt unghane
o Skysauce – pebersauce – whiskeysauce – bearnaisesauce
o Stege grøntsager
o Stege kartofler med timian
o Flødekaretofler
o Hvide kartofler med persille
Desserter
o Frisk frugt med råcreme og chokoladestykker
o Gl. dags æblekage med flødeskum
o Ostebræt med kiks og tilbehør
o Bagers små kager
o Frugt mousse
o Flødeis
o Sorbet is
Tilkøb
Forret 20 kr. pr. person
hovedret 30 kr.pr. person
Dessert 20 kr. pr. person
Mindesammenkomst
Mousserende vine
Hvidvin
Rosévin
Rødvin
Dessertvin
Priserne er pr. glas