Serveres tirsdag – søndag kl. 11.30 – 15.00 i perioden maj til august.
Frokostmenu
Smørrebrød
Vælg mellem: Æg & Rejer, Fiskefilet, Roastbeef, Rullepølse eller Dyrlægens natmad
Biksemad
Serveres m/ spejleæg, rødbeder & rugbrød
Stjernekaster
Serveres på smørstegt brød m/ 2 fiskefileter, rejer, asparges & dressing
Frokostbøf
250 gr. Ribeye serveres m/ smørstegte kartofler & kryddersmør
Æggekage
Serveres m/ bacon, purløg, sennep, rødbeder & rugbrød
Cæsarsalat
Serveres m/ kylling, parmesan, croutoner, dressing samt brød & smør
Pariserbøf
Serveres m/ rødbeder, peberrod, løg, capers & æggeblomme
Kold frokostplatte (Min. 2 pers.)
Flot anretning af fisk. pålæg, ost samt brød & smør. Pris pr. person.
Kaffe/The og kage
Kaffe/The
Gammeldags æblekage
Dagens kage
Serveres fra 17.30 – 21.00 Tirsdag – Lørdag
Forretter
Rejecocktail
Serveres med salat, asparges, rejer & rød dressing
Carpaccio af Tun
Serveres m/ frisesalat, sesamdressing, brød & smør
Rørt tatar
Serveres m/ aioli
Graved laks
Serveres m/ salat & rævesauce, brød & smør
Røget krondyr kølle
Serveres m/ mandel, cumberlandsauce, brød & smør
Hovedretter
Stjernekaster
Serveres på smørstegt brød m/ 2 fiskefileter, rejer, asparges & dressing
Rørt tatar
Serveres m/ pommes frites & aioli
Ribeye steak
Serveres m/ hjemme rørt bearnaise, pommes frites & årstidens grønt
Meunier stegt ål
Serveres med stuvede kartofler & agurkesalat
Wienerschnitzel
Serveres m/ stegte kartofler, ærter & smørsauce
Skindstegt sandart
Serveres m/ kål, kantareller, kartofler, brunet smør & urter
Krondyrfilet
Serveres m/ løg, svampe, rodfrugter, knuste kartofler & vildtsauce
Desserter
Dagens isdessert
Serveres m/ is & frugt
Pandekager
Serveres m/ is & chokoladesauce
Chokolade fondant
Serveres m/ hvid chokoladecreme & is
Gammeldags æblekage
Serveres m/ makroner & flødeskum
Pæretærte
Serveres m/ vanilleis
Børnemenu
Serveres for børn op til 12 år.
Frikadeller
Serveres m/ pommes frites, grøntsagsstave samt ketchup & remoulade
Hakkebøf
Serveres m/ hjemme rørt bearnaisesauce, pommes frites & ærter
Pandekager
Serveres m/ is & chokoladesauce
Kyllingenuggets
Serveres m/ pommes frites, grøntsagsstave samt ketchup & remoulade
Isdessert
Serveres m/ is & frugt
Kan serveres for selskaber over 20 personer ved forudbestilling.
Brunchbuffet
Brunchbuffet
Brunchbuffet bestående af: Rundstykker, franskbrød & rugbrød 2 slags pålæg Italienske pølser Æg & rejer Koldrøget laks Scrambled eggs Stegt bacon & stegte brunchpølser Ostebræt m/ 3 slags ost & druer Frisk frugt Morgenkager Kaffe & The Postevand & Juice
Luxus brunchbuffet
Brunchbuffet bestående af: Rundstykker, franskbrød & rugbrød 2 slags pålæg Italienske pølser Serranoskinke Paté Æg & rejer Koldrøget laks & hellefisk Grøntsagstærter Scrambled eggs Stegt bacon & stegte brunchpølser Ostebræt m/ 3 slags ost & druer Pandekager m/ sirup Morgenkager Frisk frugt Kaffe & The Postevand & Juice
Forretter
Dagens suppe
Vælg mellem hønsekød-, løg-, asparges- eller svampesuppe
Hjemmelavet tunmousse
Med rejer, citron og dressing
Rejecocktail
Med salat, asparges og dressing
Krabbecocktail
Med salat, asparges og dressing
Tarteletter m/høns i asparges
2 stk. pr. person
Seranoskinke
Med melon og dressing
Fersk røget laks
Med sprød salat og asparges
Indbagt laks
Med urter og hollandaisesauce
Fisketallerken
4 slags fisk, brød og smør
Røget dyrekølle
Med marinerede bær og svampe
Hvidvinsdampet kammuslinger
Med urter (5 stk. pr. person)
Hovedretter
Glaseret skinke
Med flødekartofler og blandet salat
Helstegt svinekam
Med flødesauce, hvide kartofler, halv pære med gele og årstidens grønt
Farseret kalkun
Med flødesauce, hvide og brunede kartofler, halv pære med gele, waldorfsalat og tyttebær
Kalvesteg stegt som vildt
Med flødesauce, hvide og brunede kartofler, halv pære med gele, waldorfsalat og tyttebær
Gammeldaws oksesteg
Med flødesauce, hvide kartofler, perleløg, tyttebær og årstidens grønt
Langtidsstegt lammekølle
Med skysauce, ristede kartofler og persille frits, mint, og årstidens grønt
Helstegt kalvefilet
Med skysauce, krydderstegte kartofler og årstidens grønt
Krogmodnet oksehøjreb
Med bearnaisesauce, hasselbagte kartofler og årstidens grøntsager
Fyldt oksemørbrad
Med rødvinssauce, pommes croquettes, svampe og årstidens grøntsager
Krondyr filet
Med skysauce, pommes Anna og vilde svampe, waldorfsalat og tyttebær
Desserter
Pandekager m/is (2 stk)
Bagt vaffel med rørt is og frugt
Syltet frugt m/råcreme
Halv ananas m/is og frugt
Nøddekurv m/is og frugt
Hjemmelavet islagkage
Pernod flamberede figner m/rørt is
Dessert buffet m/is, kage og frugt
Kaffe med mere
Kaffe og the ad libitum
Hjemmelavede småkager (3 slags pr. person)
Hjemmelavede nøddehorn (2 stk. pr. person)
Petit Four (3 stk. pr. person)
Snitter efter kokkens valg - pr. stk
Smørrebrød alm.
Smørrebrød lux.
Lagkage
Hjemmelavet kringle
Bolle med smør
Natmad
Dagens suppe
Vælg mellem hønsekød-, løg- asparges eller svampesuppe
Små hjemmelavede frikadeller
Med kartoffelsalat
Pøt Mølles hjemmelavede biksemad
Med rugbrød og rødbeder
Æggekage
Med bacon, purløg, rugbrød og sennep
Lune boller
Med 3 slags pålæg og lun leverpostej
Hotdog buffet
Vælg mellem kogte eller stegte pølser
Pølsebord
Med 5 slags pålæg, brød og smør
Minimum 10 kuvetter
Selskabsbuffet
Buffet 1
Hjemmelavet tunmousse. Marinerede rejer på salat. Grøntsagstærte. Stegte hotwings. Lun leverpostej. Tarteletter m/høns i asparges. Blandet salat efter årstiden. Frisk frugt m/råcreme.
Buffet 2
Sild m/karrysalat. Fiskefilet m/remoulade. Æg m/rejer og mayonnaise. Ferskrøget laks m/asparges. Pate med rødløg. Mørbrad a la crème. Tarteletter m/høns i asparges. Gl. dags æblekage med fløde.
Buffet 3
Grønlandske rejer - håndpillede m/mayonnaise. Heldampet laks pyntet med krebsehaler. Seranoskinke m/oliven og parmesanost. Rosa stegt kalveculotte m/skysauce. Mørbrad a la crème. Tarteletter m/høns i asparges. 3 slags salat efter årstiden. Ostebræt m/kiks og druer
Buffet 4
Varmrøget laks på sprød salat m/dressing. Dampet rødspættefilet m/laksefyld. Krebsehaler m/dilddressing. Vildkølle m/syltede bær fra skoven. Andebryst m/appelsinsauce. Rosa stegt oksefilet m/timian skysauce. 3 slags salat efter årstiden. Ostebræt m/kiks og druer
Mindesammenkomst
Smørrebrød (Mellem)
Klassisk smørrebrød (Anbefales 3 pr. person)
Franskbrød
Serveres med enten rullepølse, hamburgerryg eller ost (Anbefales 2 pr. person)
Hjemmebagte småkager
Bolle med smør
Hjemmelavede nøddehorn
Smørrebrød (Store)
Klassisk smørrebrød (Anbefales 2-3 pr. person)
Kaffe/the
Hjemmebagt kringle
Petit Four
Mousserende vine
Asti Spumante
Vallebelbo, Piemonte, Italien
Cremant d’Alsace
Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig
Brachetto d’acqui
Vallebelbo, Piemonte, Italien
Brut Grande Reserve
Andre Clouet, Champagne, Frankrig
Hvidvin
Chardonnay
Casa Mayor, Colchagua valley, Chile
Riesling Halbtrocken
S.A. Prüm, Mosel, Tyskland
Riesling Trocken
Fritz Haag, Mosel, Tyskland
Pinot Grigio
Le Ville di Antane, Veneto, Italien
Chablis
Billaud-Simon, Bourgogne, Frankrig
Piesporter Riesling
Johannes Egberts, Mosel, Tyskland
Pinot Blanc
F.E. Trimbach, Alsace, Frankrig
Sauvignon Gris
Casa Silva, Colchagua Valley, Chile
Sancerre
Guy Saget, Loire, Frankrig
Rully
J. Faiveley, Bourgogne, Frankrig
Rosévin
Protocolo Rosado
Domino De Eguren, La Mancha, Spanien
Rødvin
Hacienda Monasterio
Hacienda Monasterio, Ribera del duero, Spanien
Chateau La Fon Du Berger
Haut-Medoc, Bordeaux, Frankrig
Merlot
Domaine Astruc, Languedoc, Frankrig
Amarone
Ca' vendri, Veneto, Italien
Carmenere
Casa Silva, Colchagua Valley, Chile
Protocolo Tinto Organic
Dominio de Eguren, Vitoria, Spanien
Ripasso
Ca’Vendri, Veneto, Italien
Bourgogne Rouge
J. Faiveley, Bourgogne, Frankrig
La Dame De Montrose
Chateau Montrose, St. Estephe, Bordeaux, Frankrig
Command Shiraz
Elderton Winery, Barossa, Australien
Dessertvin
Priserne er pr. glas
Castelnau de Suduiraut
Chateau Suduiraut, Sauternes, Frankrig
Recioto
Luigi Righetti, Veneto, Italien
Muscat
Beaumes De Venise, Rhone, Frankrig
Ruby Port
Fonseca, Douro, Portugal
Late Harvest
Oremus, Tokaij, Ungarn
Kældervin
Mersault - Blagny 1. cru - 2017
J. Faiveley, Bourgogne, Frankrig
Chardonnay - 2015
Hyde de Villain, Napa Valley, U.S.A
Cuvee Frederik Emile Riesling - 2010
Trimbach, Alsace, Frankrig
Gevrey Chambertin - 2016
Jerome Galeyrand, Bourgogne, Frankrig
Puligny Montrachet, La Carenne 1. cru 2016
J. Faiveley, Bourgogne, Frankrig
Belle Cousine - 2016
Hyde de Villain, Napa Valley, U.S.A
Command Shiraz - 2012
Elderton, Barossa Valley, Australien
Øl og Vand
Egekilde - 50cl
Uden brus
Flaske øl - 33cl
Vælg mellem: Royal Økologisk Pilsner, Royal Økologisk Classic eller Heineken
Fadøl - 50cl
Vælg mellem: Royal Økologisk Pilsner, Royal Økologisk Classic, Weissbier, IPA eller Brown Ale
Fadøl - 75cl
Vælg mellem: Royal Økologisk Pilsner, Royal Økologisk Classic, Weissbier, IPA eller Brown Ale
Sodavand - 25cl
Vælg mellem: Pepsi Cola, Pepsi Max, Mirinda, Faxe Kondi eller Dansk vand
Nikoline ØKO
Vælg mellem: Hyldeblomst saft, Æblemost eller Appelsinjuice
Kaffe/Avec
Rom
2 cl Diplomatico Reserva
Baileys
2 cl
Kaffe/The
Spørg betjeningen om udvalget af the
Hjemmelavede småkager
3 forskellige slags
Cognac
2 cl Chateau de Beaulon